avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Tranzactii imobiliare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Tranzactii imobiliare

Ce autorizatii trebuie sa obtina o societate pentru a intermedia o vanzare imobiliara.
Activitatea nu se desfasoara in mod curent.#-o
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 21:31, 5 Martie 2008
eu le-as solicita doar pe cele de la ORC
pai de la ORC ce sa-mi dea ca nu-i nici obiect principal si nici activitate curenta.
Este trecut ca obiect de activitate si se desfasoara doar ocazional.
Nu mai ai nevoie de alte autorizatii.
Sigur? Merci.
Tb ca activitatea sa fie prevazuta in actul constitutiv (banuiesc ca este prevazuta fiindca ai spus ca aceasta "nu se desfasoara in mod curent") si binenteles este nevoie de declaratia pe proprie raspundere data la ORC (model ...) ca indeplinesti conditiile de functionare prevazute de legislatia specifică în domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului, protecţiei muncii.
Tb sa specifici in declaratie unde se va desfasura activitatea (la sediul principal sau/si la sediile secundare) si vei obtine un certificat constatator.

Alte discuții în legătură

Schimbare obiect de activitate Samoilatraian Samoilatraian Buna seara Am depus cerere pentru preschimbare certificat recodificare cod caen si certificat constatator. Intre timp societatea nu mai desfasoara ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in alt oras, cand firma este inmatriculata in bucuresti Isabela68 Isabela68 Daca ma poate consilia cineva in legatura cu acest aspect, si anume ce trebuie facut, ce acte sunt necesare. Daca este adevarat ca punctele de lucru ... (vezi toată discuția)
Autorizare ssm in alt judet pentru sediu secundar/punct de lucru al unei sucursale ... cyan cyan Autorizare ssm in alt judet sediu secundar al unei sucursale . O societate pe actiuni are sediul principal in Bucuresti si mai multe sucursale in tara care ... (vezi toată discuția)