avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie electronica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie electronica

Am organizat o licitatie deschisa cu faza finală de licitatie electronica cu runda de 1 zi. Stare curenta licitatie: deliberare
Ambii ofertanti apar în clasament pe pozitia 1, punctaj total 100, desi ofertele financiare ofertate de ei sunt diferite
Întrebare:De ce sunt ambii pe locul 1 si nu-i departajeaza sistemul?
Cel mai recent răspuns: artgon , utilizator 08:08, 3 Decembrie 2010
Nu sistemul declara castigatorul, ci autoritatea contractanta. Nu are importanta pe loc ii clasifica sistemul (desi nu am intalnit situatia prezentata de dvs - ambii pe locul 1 cu oferte diferite).
Daca la procedura respectiva criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut, pur si simplu alegeti dumneavostra drept castigatoare oferta cu pretul cel mai mic.
Daca in schimb, criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic, atunci situatia este posibila - atentie la punctajele tehnice !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie electronica in seap Grigore Carmen Grigore Carmen Ce se intampla daca, in cazul unei licitatii electronice in SEAP, doua firme oferteaza acelasi pret ca fiind cel mai scazut? Care sunt pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica-ce se intampla dupa 1-a runda? simonia80 simonia80 Buna ziua.Am o intrebare la care nu reusesc sa gasesc nici un raspuns in lege.Dupa prima runda de licitatie electronica,cel ce are pretul cel mai scazut ... (vezi toată discuția)
Oferte egale on-line maria_5 maria_5 Va rugam sa ne precizati cum procedăm in cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale urmare a ofertarii online la o ... (vezi toată discuția)