avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ONG , contract de colaborare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ONG , contract de colaborare?

Reprezint un ONG si am o problema. Am o suma mica de bani cu care trebuie ca un amic sa realizeze un site. Ideea este ca nu stiu cum sa-l platesc pentru a-mi ramane mai multi bani pentru inregistrare domeniu, spatiu gazduire etc.?
Cum as putea sa-l platesc pe cel care imi face un serviciu/lucrare pe ONG? Daca fac contract de colaborare trebuie sa-i platesc CAS, pensie si impozit pe venit? Pt ca nu mai ramane nimic..Ce posibilitati exista?
Aceiasi intrebare daca am o II si vreau sa-l platesc eu ca II. Ce platesc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: stalker , utilizator 00:02, 9 Decembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc! Citesc si din ce citesc mai tamp sunt.
Din ce vad, ideea este de interpretare, adica daca imi face un site mie ca asociatie, nu lucreaza la domiciliul meu deci ar fi activitate independenta. Si nici nu este platit in tara , persoana in cauza fiind in Anglia, deci de ce sa platesc CAS?
In alta ordine de idei ce inseamna sa fii persoana autorizata in cazul unui site? In plus aceasta activitate este ocazionala si ar putea fi considerata ca drept de autor.
In concluzie nu vad de ce sa platesc mai mult de 16% din brut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre o sc in lichidare Alex Chiciu Alex Chiciu Buna ziua. As dori sa transfer un domeniu de internet al unei firme dar care este inregistrat pe numele altei firme, cea care s-a ocupat de design acum cativa ... (vezi toată discuția)
Domeniu .ro sa-l achizitionez ca pers. fizica sau juridica ContSters205308 ContSters205308 Buna seara doresc sa inregistrez un domeniu web, insa nu stiu care e diferenta daca i-l cumpar pe pers. fizica sau juridica. Si numele domeniului sa coincida ... (vezi toată discuția)
Sediu ong la un cabinet de avocatura eudia eudia Buna ziua! Am citit pe internet ca in cazul ONG -urilor nu este lgal sa se inchirieze un spatiu la un Cabinet de avocatura pentru sediul social, asa cum ... (vezi toată discuția)