avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... as putea sa-mi refac buletinul?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

as putea sa-mi refac buletinul?

as vrea sa stiu daca pot sa imi refac buletinul expirat de 2 luni la aceeasi adresa, dar contractul de casa nu e pe numele meu , e pe numele parintilor si ei nu pot veni cu mine. ce trebuie sa fac daca sunt in alta tara? :-s
Cel mai recent răspuns: zucca , utilizator 15:28, 4 Decembrie 2010
Trebuie sa va incheie procura speciala
Trebuie reveniti in tara si sa dovediti existenţa domiciliului, cu documente relevante (act de proprietate, act de închiriere, act de luare în spaţiu etc.). Cererile de obţinere a cărţii de identitate se depun la serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor pe raza căruia aveti domiciliul sau reşedinţa.
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
ContSters42179, utilizator
dar eu sunt in italia acum. am 18 ani si vreau sa merg in romania, dar parintii nu pot.. pe mama e casa in romania. si as vrea totusi sa merg...
cum se face procura speciala?
Nu e necesar sa vina parintii . E suficient sa dea o declaratie notariala ca dvs. aveti domciliul in casa proprietatea lor. Dar dvs. trebuie sa veniti personal .

Alte discuții în legătură

Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere roman pentru copil nascut in italia. edoardo edoardo Buna ziua ma numesc Iulia si locuiesc in Italia de 2 ani.Am un baietel de 4 luni si as dori sa stiu si eu sa stiu ce documente imi servesc pentru certificatul ... (vezi toată discuția)
Titlu cãlãtorie italia-românia pentru refacerea buletinului. procurã propietar imobil. zucca zucca Buna ziua. Am buletinul expirat de aproape un an, si nu am nici pasaport, momentan stau in Italia si as vrea sa merg de sarbatori in Romania sa mi-l schimb. O ... (vezi toată discuția)