avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

judecata

Am si eu o nelamurire.....tocmai am aflat ca apartamentul pe care l-am arvunit face obiectul unui litigiu...adika cineva inaintea mea a mai vrut apartamentul....ce ar trebui sa fac?cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: Elena Zodila , Avocat 11:05, 3 Decembrie 2010
Detaliati afirmatia a mai vrut apartatmentul
In momentul in care dvs ati avansat suma financiara ati verificat evidentele administratie/OCPI apartamentului?
deci in momentul cand am dat avansul nu era nimica pe rol....dar am aflat ca lui ii expira antecontractul pe 15 sept si eu l-am facut pe 6 si pe 3 noiembrie a fost dat proprietarul ap in judecata...eu de abia acum am aflta astea
1-Contactati personal proprietarul si clarificati situatia
2-Acordarea sumei s-a realizat cu incheiree de document autentificat?
pai aici e marea problema....domnul e plecat si are avocat...iar da suma s-a dat la notar....
1. Renuntati la apartament, cerand atat restituirea avansului cat si daune, daca sunt prevazute i antecontract.
2. Continuati procedura de vanzare-cumparare.

Alte discuții în legătură

Prevederile art. 291 cp si 292cp cu aplic. art.33 lit.a badila steluta badila steluta am incheiat un contract de asociere in participatiune cu o alta firma care mi-a adus un aport social in natura constind intr-o suprafata de tern arabil ce ... (vezi toată discuția)
Fals in acte ilvims ilvims Bunaseara am si eu o intrebare referitor cu art.nr 292 c p ce se specificala acest art ?,azi am primit o citatie de la politie in care specifica ca sunt chemat ... (vezi toată discuția)