avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... anulare interdictie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

anulare interdictie

buna nu am reusit sa inchei casatoria in romania cu iubitul meu de nationalitate algeriana deoarece el era solicitant de azil cu intrare ilegala pe teritoriul romaniei si la acel moment nu avea pasaport. in final s-a terminat procedura de azil si-a primit pasaportul de la ambasada algeriei la bucuresti exact in ultimele zile aici in tara. ne-am prezentat la politia de imigrari din orasul in care avea el resedinta ca sa-si primeasca decizia de returnare cumparand deja biletul de avion dar acolo a avut surpriza sa primeasca o interdictie de intrare in romania de 5 ani pentru trecere ilegala a frontierei desi el avea deja un an jumate de sedere in romania cu document temporar ca si solicitant de azil. in luna ianuarie urmeaza ca eu sa merg in algeria sa ne casatorim la ambasada romaniei doresc sa stiu daca se poate anula interdictia in momentul in care o sa avem certificatul de casatorie si eu depun actele necesare pentru reintregirea familiei. astept sa ma ajute cineva cu o informatie.
Cel mai recent răspuns: Danut Ruse , Avocat 13:27, 3 Decembrie 2010
Va puteti intoarce in tara cu iubitul dvs algerian dupa expiarea interdictiei de 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare in vederea incheierii unei casatorii dintre un cetatean algerian si cetatean roman in romania celeste6762000 celeste6762000 Buna ziua As dori sa va intreb ce acte trebuiesc pregatite pentru a incheia o casatorie intre un cetatean algerian si un cetatean de nationalitate romana. Cam ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!! acha1400 acha1400 buna! locuiesc in jud.sibiu si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean algerian cu care locuiesc de un an si in momentul de fata el este solicitant de azil ... (vezi toată discuția)
Casatorie romanca cu un cetatean algerian ivonneo0183 ivonneo0183 buna, am si eu o intrebare.in cat timp se poate recunoaste casatoria dintre o romanca si un cetatean algerian la noi in romania, si cum se poate face ... (vezi toată discuția)