buna nu am reusit sa inchei casatoria in romania cu iubitul meu de nationalitate algeriana deoarece el era solicitant de azil cu intrare ilegala pe teritoriul romaniei si la acel moment nu avea pasaport. in final s-a terminat procedura de azil si-a primit pasaportul de la ambasada algeriei la bucuresti exact in ultimele zile aici in tara. ne-am prezentat la politia de imigrari din orasul in care avea el resedinta ca sa-si primeasca decizia de returnare cumparand deja biletul de avion dar acolo a avut surpriza sa primeasca o interdictie de intrare in romania de 5 ani pentru trecere ilegala a frontierei desi el avea deja un an jumate de sedere in romania cu document temporar ca si solicitant de azil. in luna ianuarie urmeaza ca eu sa merg in algeria sa ne casatorim la ambasada romaniei doresc sa stiu daca se poate anula interdictia in momentul in care o sa avem certificatul de casatorie si eu depun actele necesare pentru reintregirea familiei. astept sa ma ajute cineva cu o informatie.
Ajutor!!!!!
acha1400
buna! locuiesc in jud.sibiu si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean algerian cu care locuiesc de un an si in momentul de fata el este solicitant de azil ... (vezi toată discuția)