avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de crestere a copiilor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de crestere a copiilor

buna ziua ,sant o viitoare mama de gemeni si asi dori sa tiu daca voi primi suma de 600 de lei +200 alocatia pentru fiecare copil si ce lege prevede asta in caz ca nu voi primi suma ,am inteles ca trebuie sa dau in judecata statul ca sa pot primi suma pentru fiecare copil va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: valentin19 , utilizator 14:26, 4 Decembrie 2010
Art. 2 din OUG nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului prevede:
Cuantumul indemnizatiei prevazute la art. 1 alin. (1) se majoreaza cu 600 lei pentru fiecare copil nascut dintr-o sarcina gemelara, de tripleti sau multipleti, incepand cu al doilea copil provenit dintr-o astfel de nastere.
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil alinutzul alinutzul Buna ziua ! Am si eu o intrebare....Am doua fetite gemene... sotia va ramane in concediul de crestere copil... Cum se va calcula indemnizatia de crestere ? ... (vezi toată discuția)
Sarcina gemelara cris1agi cris1agi Buna ziua, Ma numesc Cristina si voi fi mama de gemeni. Am o nelamurire cu valoarea indemnizatiei pentru concediul maternal. Avand 2 copii, voi primi suma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului aura angelica aura angelica buna seara, sunt o viitoare mamica de gemeni si as vrea sa stiu daca voi primi indemnizatie pentru cei doi copii sau doar pentru unul? cunosc cazul in ... (vezi toată discuția)