avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuz cerere de intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuz cerere de intabulare

In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din codul civil si art. 26 din decret 40/1953 cf. certif de succesiune vacanta din 1984 si transcris in 16 mai 1984 de fostul notariat de stat din localitatea X IN REGISTRUL DE TRANSCRIPTIUNI SI INSCRIPTIUNI AL JUDECATORIEI x . Mentionez ca eu am act de proprietate pe acest teren intravilan din 1994 ce pot sa fac sa-l intabulez acum?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 19:42, 5 Decembrie 2010
Ce act de proprietate aveti din 1994?
titlu de proprietate
In temeiul art 22 din L nr 7/1996 formulati plangere impotriva OCPI
faceti cerere de intabulare la biroul carte funciara.
Ar fi interesant de stiut ce fel de act aveti dvs. din anul 1994...
Spuneati ceva de un certificat de vacanta succesorala... Asta insemna ca imobilul a apartinut unui defunct, mostenirea caruia nefiind acceptata de catre nici un mostenitor sau o situatie asemenatoare. Sunteti cumva unul dintre mostenitori?
Ar fi nevoie de mai multe detalii, dar, in orice caz, cred ca este de competenta instantei pentru a se lamuri incertitudinea apartenentei dreptului de proprietate asupra imobilului.
Sfatul meu este sa va adresati unui avocat care sa studieze cu grija actele de proprietate.

Alte discuții în legătură

Intabulare refuzata iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil mostenit turcu60 turcu60 Am un titlu de propriete in care e trecut terenul intravilan si extravilan si vreau sa-l vand pe cel intravilan dar cand am facut inscriere dreptului de ... (vezi toată discuția)
Intabulare miruna.c miruna.c am in fata un contr de V/C incheiat la notariat in 1992 La finele actului scrie "prezentul act s-a transcris in registrul de transcriptiuni si inscriptiuni ... (vezi toată discuția)