avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare imobil mostenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare imobil mostenit

Am un titlu de propriete in care e trecut terenul intravilan si extravilan si vreau sa-l vand pe cel intravilan dar cand am facut inscriere dreptului de proprietate in cartea funciara mi-a fost respinsa cerea privind intabularea dreptului de proprietate pt imobil avand in vedere ca imobilul a fost atribuita statului in temeiul prev.art.680 din codul civil si ale art.26 din decret 40/1953,conform certificatului de succesiune din 1984.intrebarea mea este daca pot sa vand acest imobil.
E o necunoscuta aici. Cum sa fie proprietatea statulu daca ai obtinut titlul de proprietate in baza Legii 19/1991. Eliberarea titlului este dovada ca s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra terenului. Mergeti cu actele la un avocat poate mai sunteti in termen sa atacati incheierea de respingerea intabularii, daca nu sunt si alte solutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz cerere de intabulare iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)
Intabulare refuzata iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren sandina29 sandina29 Buna! Tatal meu a mostenit o casa la tara si terenul intravilan aferent cu un certificat de mostenitor in anul 1966, dar care nu a fost depus la Cartea ... (vezi toată discuția)