Am un titlu de propriete in care e trecut terenul intravilan si extravilan si vreau sa-l vand pe cel intravilan dar cand am facut inscriere dreptului de proprietate in cartea funciara mi-a fost respinsa cerea privind intabularea dreptului de proprietate pt imobil avand in vedere ca imobilul a fost atribuita statului in temeiul prev.art.680 din codul civil si ale art.26 din decret 40/1953,conform certificatului de succesiune din 1984.intrebarea mea este daca pot sa vand acest imobil.
E o necunoscuta aici. Cum sa fie proprietatea statulu daca ai obtinut titlul de proprietate in baza Legii 19/1991. Eliberarea titlului este dovada ca s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra terenului. Mergeti cu actele la un avocat poate mai sunteti in termen sa atacati incheierea de respingerea intabularii, daca nu sunt si alte solutii.
Intabulare teren
sandina29
Buna!
Tatal meu a mostenit o casa la tara si terenul intravilan aferent cu un certificat de mostenitor in anul 1966, dar care nu a fost depus la Cartea ... (vezi toată discuția)