avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozitul pentru masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozitul pentru masina

Buna ziua, am achizitionat o masina pe care am inscris-o pe numele meu, eu avand handicap de gradul I ( transplant de cord).As dori sa stiu daca mai platesc impozitul pentru masina ea fiind cum am spus mai sus inscrisa pe numale meu.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: avita123 , utilizator 15:21, 6 Decembrie 2010
In temeiul disp art 26 lit c) din L nr 448/2006 beneficiati de facilitatea fiscala de scutire de la plata taxei asupra autoturismelor,....
Dar persoanele cu grad de invaliditate I si II platesc impozit pentru autoturisme?
Ma refeream la persoanele pensionare cu grad de invaliditate grad I si II.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua fagetanflorin fagetanflorin buna ziua as vrea sa stiu dece platesc taxa auto eu fiind cu handicap gr1 transplant de cord si automobilul e inscris pe numele meu uni zic ca trebuie sa fiie ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
La ce se refera: ''scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si mototriciclurilor”' mihaykys mihaykys Buna ziua, Puteti sa imi spuneti si mie la ce se refera aceasta fraza: \'\'scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si ... (vezi toată discuția)