avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... rugaminte
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

rugaminte

buna ziua tuturor am si eu o mare incurcatura ,poate cineva ma ajuta cu sfaturi:am avut un oltcit pe care l-am dat la schimb pentru altceva,fara a face act de vanzare cumparare viitorul proprietar spunand ca se va ocupa de inmatriculare,au trecut 4 ani ,iar mie mi-a venit sa platesc impozit plus majorari,in acest timp el a dat-o la altul iar respectiva persoana a dus-o la fier vechi.Acum vreau sa platesc impozitul pentru a o radia dar ultima persoana nu vrea sa dea actele masinii si nici chitanta de la fier vechi,deci nimeni nu mai foloseste masina si eu nu stiu cum sa ma scap de ea bineinteles ca in tot acest eu figurez ca proprieter,nici nu-mi dau seama cum cei de la fier vehi au acceptat-o fara BI meu,Va rog sa-mi dati niste sfaturi,multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:23, 5 Decembrie 2010
Pentru solutionare contactati personal SPR serviciul evidenta auto,explicati situatia
Autoritatea dupa verificari in baza de date,va elibera dovada,in baza careia administratia fiscala ,va dispune radierea din evidente
Va revine obligatia a achita impozitul aferent auto pana la data radierii in fapt
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dus la fier vechi liviubonta liviubonta Detin o masina din 1992 inmatriculata in romania, pe care in anul 2011 am taiato bucati si am duso la un centru de fier vechi. Cum am duso asa, nu am primit ... (vezi toată discuția)