buna ziua tuturor am si eu o mare incurcatura ,poate cineva ma ajuta cu sfaturi:am avut un oltcit pe care l-am dat la schimb pentru altceva,fara a face act de vanzare cumparare viitorul proprietar spunand ca se va ocupa de inmatriculare,au trecut 4 ani ,iar mie mi-a venit sa platesc impozit plus majorari,in acest timp el a dat-o la altul iar respectiva persoana a dus-o la fier vechi.Acum vreau sa platesc impozitul pentru a o radia dar ultima persoana nu vrea sa dea actele masinii si nici chitanta de la fier vechi,deci nimeni nu mai foloseste masina si eu nu stiu cum sa ma scap de ea bineinteles ca in tot acest eu figurez ca proprieter,nici nu-mi dau seama cum cei de la fier vehi au acceptat-o fara BI meu,Va rog sa-mi dati niste sfaturi,multumesc!
Pentru solutionare contactati personal SPR serviciul evidenta auto,explicati situatia
Autoritatea dupa verificari in baza de date,va elibera dovada,in baza careia administratia fiscala ,va dispune radierea din evidente
Va revine obligatia a achita impozitul aferent auto pana la data radierii in fapt