avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatie de constructie retele cablu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatie de constructie retele cablu

Am o firma de net si am tras niste fibra optica pe stalpi si de pe stalpi la blocuri. Am contract cu renelul dar a aparut o problema. Am inteles ca am nevoie de la primarie de o autorizatie de constructie retele cablu. Daca stie cineva va rog sa imi spuneti si mie pasii care trebuie parcursi pentru a obtine aceasta autorizatie si actele necesare. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ettyro , utilizator 08:52, 10 Martie 2008
Autorizatiile de constructie aeriana nu se dau decat greu.
Procedura e asa: electrica iti da un acord "de principiu" cu care te duci la primarie la urbanism si depui din nou un dosar cu schema retelei, sistemul de prindere pe stalpi, tot. Astia o sa iti dea si ei un acord de construire si iti vor da certificatul de urbanism si autorizatia de constructie.

Autorizatia de constructie este actul prin care autoritatea publica locala avizeaza solutia prezentata de solicitant (are la baza certificatul de urbanism) si certifica dreptul de incepere a lucrarii.
Dosarul se intocmeste conform legii50/1991 - legea privind autorizarea lucrarilor in constructii si va cuprinde:
- certificatul de urbanism;
- toate avizele solicitate prin certificatul de urbanism;
- acte notariale (daca este cazul);
- memoriu tehnic (cuprinde memoriul de arhitectura, rezistenta, instalatii);
- referatele verificatorilor de specialitate;
- referatele expertilor tehnici (daca este cazul);
- proiectul pentru autorizare
- scara de redactare pentru toate desenele este 1:10
- cererea de eliberare a autorizatiei de constructie;
- chitanta de achitare a taxei de autorizare.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire - se elibereaza numai in baza certificatului de urbanism? LILIANA MATEI LILIANA MATEI buna ziua,pt.documentatia eliberari autoizatiei de construire am platit un proiectant in domeniu dar situatia s-a agravat si de 2 ani de zile am dacat ... (vezi toată discuția)
Autorizatie casa! eufor81 eufor81 as dori sa stiu costul unei autorizatii de casa cat ajunge! situat in mediu rural la 12 km de bacau cu un spatiu abitabil de 100 m2 facuta cu caramida si ... (vezi toată discuția)
Informatie marilena28 marilena28 Buna ziua, as dori sa aflu si eu cum as putea sa obtin un certificat de autorizatie pentru extindere sau mai bine zis pentru a putea sa construiesc pe un ... (vezi toată discuția)