Buna seara,
am si eu o problema, de cateva lunii ma suna un tip si zi si noapte, imi vorbeste urat si ma ameninta. Acum si-a pus si prietenii sa ma sune, imi spun ca sunt prostituata si ca au nr meu de telefon de pe internet, dar cand caut nr meu de telefon pe internet nu gasesc nimic. La inceput m-a sunat cu nr lui de telefon, acuma ma suna cu nr necunoscut, din pacate nu am inregistrat nici-o convorbire dar am cateva mesaje de la el si de la prietenii lui.
Intrebarea mea este ce pot face sa aflu cine este sau cum reusesc sa il fac sa nu ma mai sune?
Buna ....daca doresti iti poti schimba nr de tel pentru a nu mai fi deranjata sau poti sa te duci la politie sa reclami ceeia ce ti se -ntampla . Ptr a afla cine te suna e mai greu deoarece acest individ cu prietenii lui pot folosi cartele telefonice .iar dupa utilizare le arunca asa ca ......sa zicem ca se ajunge pana la scoaterea desfasuratorului cu nr care te-au apelat si tot e dificil daca te-a sunat de pe cartele reincarcabile......
Virginia Radu
Poti depune plangere penala. Problema e, cum spunea Doamna Radu, ca pot utiliza cartele preplatite..caz in care nu pot fi depistati. Singura sansa este ca ei sa aiba abonamente, iar Politia sa solicite operatorului desfasuratorul telefonic pentru a putea vedea initiatorul/initiatorii apelurilor. Slabe sanse.
Cel mai sigur, schimba-ti numarul de telefon. Si nu il da decat persoanelor de incredere.