raduionut a scris:
daca sotia mea a fost atacata si batuta pentru a incerca sa ii fure geanta pe un spatiu privat (magazin comercial) unde este platit serviciul de paza si protectie dar nu s-a intervenit deloc, ce urmeaza sa faca mai departe? din punct de vedere penal.
noi am fost la politie am dat declaratie.. cu toate ca politistul a incercat prima data sa formuleze plangerea cu fapta de vatamare, urmand sa ii atrag atentia ca s-a consumat si fapta de talharie pentru ca geanta a fost furata dar in timpul altercatiei sotia mea si socrul au reusit sa o recupereze la timp. am fost la spital pentru analize . am fost la medico-legal.
vreau sa stiu cum pot sa ii trag la raspundere pe cei de la complexul comercial pentru ca din cate am inteles de la politie ca nu functionau camerele de vedere si paznici nu au vazut nimic?
nici acum nu imi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva in tara asta. mentionez ca toate acestea s-au intamplat in parcarea de la carrefour militari.
Din pacate, politia nu se implica decat in anumite conditii care nici eu nu le inteleg intotdeauna.In general, daca exista probe se pun pe treaba...insa daca nu sunt probe apar probleme...
Nu am inteles daca a fost prins faptuitorul.
avocat Claudiu Lascoschi