avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii inspector resurse umane
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

inspector resurse umane

As dori sa urmez un curs de inspector resurse umane.
Pot sa urmez acest curs la orice societate abilitata sau la Camera de comert??
Ce ma sfatuiti sa fac??
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: alexandradian_a@yahoo.com , utilizator 09:00, 8 Decembrie 2010
Stiu ca se organizau si de ITM. Bine ar fi ca sa fie autorizat si diploma sa fie reconoscuta. Si normal sa inveti ceva.
Cursul de inspector RU organizat de Camera de Comert e recunoscut de ITM, am urmat si eu un astfel de curs
Am citit azi in libertatea ca se organizeaza gratuit de catre ANOFM (021.313.90.85), in judetele: Calarasi, Caras - Severin, Iasi si Alba.
Important este ca orice curs (indiferent de cine il organizeaza) sa fie recunoscut de Ministerul Invatamantului (nomenclatura este cred MECT), daca este recunoscut / atestat / autorizat de MECT (Ministerul educatiei crecetarii si tineretului) atunci orice alta institutie (inclusiv ITM) este obligata sa va recunoasca aceasta calificare.
Cred ca ANOFM organizeaza gratuit aceste cursuri pentru persoanele inregistrate la ei ca fiind someri/fara loc de munca si in cautarea unui loc de munca. Cel mai bine ar fi sa sunati la ei sa vedeti in ce conditii puteti urma acel curs gratuit.
Si, asa cum au mentionat si utilizatorii anteriori, este indicat sa urmati un curs autorizat CNFPA.

Alte discuții în legătură

Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)
Autorizare cursuri ileonte ileonte Buna ziua Poate ma puteti ajuta cu cateva lamuriri. Sunt traducator autorizat pe limba engleza ( am studii superioare) si detin o entitate juridica. As vrea ... (vezi toată discuția)
Cursuri ssm simavio simavio Buna ziua Eu sunt referent RU si lucrez la 2 firme(a aceluias patron) cu CIM 4 ore la o firma si 4 la celalta,cei de la firma vor sa ma trimita la curs de ssm ... (vezi toată discuția)