avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Scoatere din evidenta mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Scoatere din evidenta mijloc fix

Buna ziua,
am in evidentele contabile un mijloc fix furat de aproximativ 2 ani, pentru a-l scoate din evidenta imi este necesar doar un proces verbal si o declaratie gestionar, sau mai am nevoie de altceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters166822 , utilizator 14:07, 8 Decembrie 2010
Intrebare: la inventarierile anuale ale patrimoniului ce s-a constatat cu privire al acest mijloc fix?
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
Popa Adrian, Contabil
era trecut in listele de inventar.
Daca a fost furat si nu aveti un proces verbal de constatare de la politie, banuiesc ca nu sa facut o reclamatie in acest sens, cel mai usor de a fi scos de pe inventar este sa se intocmeasca un proces verbal de casare si scoatere din gestiunea mijloacelor fixe. Acum depinde de natura obiectului, anumite categorii de obiecte, intr-o astfel de situatie necesita sa aveti si un bon de plata catre o firma de colectare deseuri, din care sa reiasa ca a ridicat obiectul de la firma. :P De obicei celor ce vin in control le vin astfel de idei. :)
Valoarea nu e foarte mare, am sa aleg varianta cea mai simpla.
Multumesc mult de raspuns .
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de rebut/pv casare teiu teiu situatie: in cazul in care un container prezinta defecte majore sau se distruge ca urmare a manevrarii sau a transportarii dintr-un loc de depozitare in altul ... (vezi toată discuția)
Cum se caseaza obiecte de inventar cmi Amitrica Amitrica Buna ziua, Ma intereseaza cum procedez ca sa casez obiecte de inventar din cadrul unui cabinet de medicina de familie (imprimanta, monitor etc) (vezi toată discuția)
Procedura casare mijloace fixe si obiecte de inventar noiembriesm noiembriesm Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru casarea unor mijloace fixe si obiecte de inventar. In mod normal se ... (vezi toată discuția)