avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare persoane cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare persoane cu handicap

Buna ziua,

care sunt avantajele pe care le are o firma daca angajeaza persoane cu handicap?

Multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Magazin online cosmin311 cosmin311 Buna ziua! as vrea sa imi deschid un magazin online. Am multe intrebari legat de asta: 1.Mai intai trebuie sa fac firma pentru a deschide un magazin online ... (vezi toată discuția)
Infintare firma cosmin311 cosmin311 Buna ziua! eu as vrea sa imi deschid o firma in domeniul comertului.Puteti sa imi spuneti ce acte trebuie si cam cat costa ? Este adevarat ca trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Firmele(patronii) care nu angajeaza persoane cu handicap mihailescucr mihailescucr Sunt o persoana cu handicap accentuat,caut un loc de munca. Ma pot angaja? Ce se intampla cu firmele(patronii) care nu angajeaza persoane cu handicap? (vezi toată discuția)