avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice OUG 34/2006, taxa solutionare contestatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

OUG 34/2006, taxa solutionare contestatie

Am si eu o rugaminte...Daca se depune o contestatie la C.N.S.C. trebuie platita vreo taxa?am gasit in OUG 34/2006 la art. 287(17) doar daca cererea se depune la instanta ce taxe de timbru se percep...Daca are cineva idee...daca la depune contestatia la CNSC se mai plateste ceva?
Cel mai recent răspuns: bogdanm77 , utilizator 13:16, 15 Decembrie 2010
nu se platesc taxe pentru formularea unei contestatii la cnsc - ubi lex non distinguit nec nos distinguere debemus

spre stiinta art 278 indice 1 din OUG 34/2006 care reglementeaza faptul ca in cazul in care CNSC respinge contestatia autoritatea contractanta va retine o parte din garantia de participare (in functie de val estimata a ctr)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am o întrebare legata de aplicarea legii 147/2020 ... dia168 dia168 Buna ziua,am o întrebare legata de aplicarea legii 147/2020 si a legii 278/2020,de fapt vreau un raspuns pentru personalul care are dreptul la 75% din ... (vezi toată discuția)
Informatii de interes public marcel.damaschin marcel.damaschin \"Persoana\" se refera la individ, sau orice persoana, fie ea fizica, ori juridica? (vezi toată discuția)
Pensia alimentara kitty35 kitty35 Chiar daca merge la o facultate particulara?Multumesc (vezi toată discuția)