avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Modificare date personale angajat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Modificare date personale angajat

Daca un angajat isi schimba domiciliul, este suficient inregistrarea in revisal, sau trebuie sa ducem la ITM si noul buletin?
Se face act aditional sau care sunt procedurile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:04, 8 Decembrie 2010
Important este domiciliul stabil cel care apare pe cartea de identitate. Acela s-a schimbat?
Se poate anunta in Revisal noul domiciliu .... la ITM puteti depune o simpla adresa prin care le aduceti la cunostinta ca incepand cu data de ..., angajatul X si-a schimbat domiciliul in ..... , atasati o copie de pe C.I.
Si-a schimbat domiciliul stabil. Dintr-un judet in altul. Prin urmare trebuie depusa o adresa ITM-ului? Va multumesc
Puteti duce o informare la ITM prin care anuntati ca angajatul si-a schimbat adresa de domiciliu si atasati o copie cupa CI.
Eu asa am vazut ca se procedeaza la unele ITM-uri ... pentru ca incheierea unui act aditional presupune modificarea c.i.m. , care potrivit art.41 alin.2 C.mun. se referă la oricare dintre următoarele elemente: durata contractului; locul muncii; felul muncii; condiţiile de muncă; salariul; timpul de muncă şi timpul de odihnă si nicidecum la modificarea domiciliului salariatului sau a sediului social al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare adresa domiciliu angajat ina 64 ina 64 Buna ziua, in cazul in care un angajat si-a schimbat domiciliul,trebuie intocmit un act aditional la contractul de munca,deoarece adresa actuala nu mai ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim pentru schimbare nume si date salariat luizacsinte luizacsinte Tot am rasfoit pe forum daca, in urma casatoriei se face act aditional de schimbare nume si domiciliu salariat si daca trebuie intocmit cu ziua urmatoare datei ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului unui angajat Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am cativa angajati care intre timp si-au schimbat adresa,ce trebuie sa fac in situatia asta,trebuie sa modific in revisal la date salariat si sa fac ... (vezi toată discuția)