avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general alocatia de sustinere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

alocatia de sustinere

Buna ziua,am si eu o nedumerire.am inteles ca la familiile cu venturi mici se dau alocatii de sustinere,as vrea sa stiu daca e totuna cu alocatia de stat ptr copil,sau aceia este separat.Eu am un copil ptr care primesc indemnizatie de crester pina la doi ani,dupa aceia pot beneficia de alocatia asta avind in vedere ca mi se vor diminua venitul?va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:33, 8 Decembrie 2010
Alocatia de stat: 42 RON /luna, pana implineste copilul 18 ani (atata vreme cat merge si la scoala) - o ia toata lumea. Alocatia complementara sau de sustinere pentru familia monoparentala se acorda copiilor crescuti de parinti casatoriti/un singura parinte, in cazul in care venitul pe membru de familie nu depaseste 461 RON.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire ana500 ana500 Buna ziua . Am o nelamurire cu privire la alocatiile copiilor . Trebuie sa analizez dosarele depuse pentru acordare bursa sociala sau medicala ( lucrez ... (vezi toată discuția)
Alocatia complementara cpaula cpaula O studenta la zi fara bursa poate lua in acelasi timp alocatie de sustinere monoparentala(copil de 7 ani in intretinere) si alocatie complementara? Acum ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de alocatia de sustinere a familiei? ContSters167676 ContSters167676 Buna ziua, Suntem o familie formata din mama si un copil de 13 ani, deoarece sotul a decedat.u am un salariu de cca 900 lei si bonuri de masa iar pentru copil ... (vezi toată discuția)