avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... donatorul poate face buletin fiului cu actul casei ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

donatorul poate face buletin fiului cu actul casei ?

bunica mea a donat casa cu clauza de uzufruct fiicei din Spania ! bunica mea are 6 copii si tatal meu are grija de ea ! se poate ca bunica mea sa ii faca buletin tatalui meu pe acea adresa fara acordul fiicei donatara ? multumesc
Cel mai recent răspuns: deaur , utilizator 20:36, 8 Decembrie 2010
din cite stiu, numai proprietarul poate face acest lucru. isi da acordul fie prin declaratie notariala fie personal in fata functionarului de la SCLEP.
si daca a facut deja buletinul ? si matusa mea ameninta cu plangere ?
fiind nevoie de acordul proprietarului si acest a fost dat in fals, exista o infractiune. daca SCLEP a acceptat declaratie uzufructuarului si a emis actul de identitate, nu exista nici o problema ptr titularul buletinului. nu cred ca se poate face ceva in acest sens.
bunica mea fosta proprietara care a facut donatia a facut semnatura pentru buletinul fiului fara acordul fiicei care a primit donatia - bunica mea se bucura de dreptul de uzufruct viager pana la moartea sa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract donatie cu uzufruct viager deaur deaur bunica mea a semnat un contract de donatie cu clauza de uzufruct viager cu fiica ei care acuma este in Spania ! tatal meu are grija de bunica mea si-a pierdut ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate si uzufructul viager Ivan Mihaela Ivan Mihaela In anul 2002 am facut un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere a unei matusi (uzufruct viager). Luna aceasta fata mea trebuie sa isi faca ... (vezi toată discuția)
Art 841 c. civ deaur deaur va rog un raspuns : intr-un contract de donatie cu clauza de uzufruct apare urmatorul citat : \"Noi donatorii avem 6 copii si facem prezenta donatie cu ... (vezi toată discuția)