avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Casco pe ani calendaristici
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Casco pe ani calendaristici

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati un pic:
Sunt autoritate contractanta si am luat prin SEAP un contract Casco pe 12 luni, incepand cu luna noiembrie 2010 pana in luna noiembrie 2011. Intrebarea era, cum consider suma totala trecuta prin SEAP pentru calculul celor 40 % din totalul achizitiilor : cele 2 luni pe 2010 si restul de 10 luni pe 2011 intra in procentul de facut pentru 2011?
Sper ca m-am facut inteleasa, multumesc mult pentru un eventual raspuns.

Alte discuții în legătură

Achizitiile in seap Gabriel Amironesei Gabriel Amironesei Vineri, 3 aprilie a.c. a fost publicata în Monitorul Oficial nr. 215, partea I, Hotarârea nr. 370 pentru modificarea si completarea Normelor de aplicare a ... (vezi toată discuția)
Procedura online andreeaz andreeaz Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)
Atribuirea contractelor de achiziþie publicã prin mijloace electronice rebenciuc rebenciuc Daca am efectuat achizitii publice prin SEAP ( anunt de participare, anunt de atribuire ) atunci este considerat procent de indeplinire a cerintelor de ... (vezi toată discuția)