avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... fapta penala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

fapta penala

daca s-a dat un CEC in alb unei firme ca si garantie ,iar aceasta l-a bagat in banca chiar daca i s-a comunicat sa nu o faca din cauza lipsei lichiditatilor,administratorul este urmarit penal (procesul nu a inceput,dar i s-au luat declaratii) si a trecut un an de cand s-a savarsit fapta , administratorul fiind in prezent plecat din tara(si-a suspendat firma ) poate fi reprezentat de un avocat si judecat in lipsa ? exista posibilitatea de a fi dat in urmarire generala ? sau se lasa cu amenda ?











-
Cel mai recent răspuns: clientX , utilizator 15:23, 10 Decembrie 2010
Fapta se numeste inselaciune.Daca nu a fost dat in urmarire generala pana in prezent,aceasta se va intampla in curand.Daca nu mai este in tara va fi dat in urmarire internationala.Sfatul meu este sa se prezinte in fata organelor de urmarire penala asistat de un avocat.

andymaurul
In actiunile penale, obligatoriu va fi asistat de un avocat. Daca nu isi permite va fi numit unul din oficiu.
el a dat deja o declaratie la politie ,inca de acum un an si totusi de -abea acum il cauta pentru a mai da inca o data declaratie -spun ei -pe un formular tipizat. pana nu e procesul pe rol se poate face ceva?
Daca este vorba de formular tipizat,inseamna ca a inceput urmarirea penala,iar respectivul se sustrage.Va fi dat in urmarire generala,dupa care internationala.

andymaurul
lumi71 a scris:

In actiunile penale, obligatoriu va fi asistat de un avocat. Daca nu isi permite va fi numit unul din oficiu.


Chiar ati avea incredere intr-un avocat din oficiu?

Alte discuții în legătură

Fila cec introdusa la plata dupa intrarea societatii emitente in insolventa. 200360PIM 200360PIM Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema ; SC X SRL lasa ca garantie lui SC Y SA pentru materiale furnizate o fila CEC in alb , urmand ca Y sa ... (vezi toată discuția)
Fila cec-complectata gresit dansultanu dansultanu buna ziua! va rog poate cineva sa ma ajute cu raspunsuri la cateva intrebari? 1.poate o firma sa emita un cec la o persoana fizica? ... (vezi toată discuția)
Fila cec pierduta alina_pmi alina_pmi buna ziua am si eu o problema am eliberat o fila cec in alb (nu are nici beneficiarul trecut) unei firme cu care urma sa colaboram si firma respectiva ma tot ... (vezi toată discuția)