avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Flagrant cu reportofon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Flagrant cu reportofon

Salut

Doresc sa efectuez o inregistrare a unei convorbiri viitoare cu niste functionari ai statului care refuza sa isi indeplineasca atributiile.
Am voie sa folosesc un reportofon?
Daca da trebuie sa fie de un anume tip, in ce conditii se poate accepta ca proba?

Cristian.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 14 Martie 2008
Folositi-l domnule, daca inregistreaza ceva interesant nu trebuie neaparat folosit in proces...
Conditia ar fi sa-l folositi in mod accidental, in speta sa-l lasati sa mearga pe gol cateva minute inainte de a incepe discutiile...
hmmm..... Alex.... interesant mod de abordare ai ....;)
:)) Krissia...mai raspund si eu la mesaje in pauze si seara la birou...e distractia mea...ca vicii n-am.
inregistrarea cu reportofonul ........ poate fi folosita la ce ? #-o la un eventual proces ....sau la santaj ;) :D
Proces + reclamatie la superiori + transmitere spre un ziar local.

Alte discuții în legătură

O problema foarte urgenta!!! cristinel2007 cristinel2007 Buna ziua! Am o problema extrem de urgenta care imi da temeri ingrozitoare. Sunt student in Timisoara si unul dintre profesorii de la facultate mi-a cerut ... (vezi toată discuția)
Raspuns revoltator al politiei romane la o plangere privind furtul mircea-matei mircea-matei buna ziua, recent am reclamat la politie furtul telefonului mobil. reclamatia am facut-o la mai putin de 2 ore dupa ce am constatat ca mi s-a furat telefonul. ... (vezi toată discuția)