avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recurs procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recurs procuror

Buna ziua !
In urma unei cereri de eliberare sub control judiciar aceasta a fost aprobata in instanta de judecator.
Se mai poate face recurs de cineva impotriva acestei hotarari ?
Procurorul de caz poate face recurs ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: cernatelena1989 , utilizator 18:55, 14 Decembrie 2010
La Tribunalul Judetean Vrancea.
Recursul se judeca la Curtea de Apel Galati, miercuri pe 15 dec, cand ar fi trebuit sa fie judecat procesul la Focsani. In cazul in care C.A. Galati respinge recursul facut de procuratura Vrancea se va rejudeca din nou la Focsani ? :(

Va multumesc !
Va rog din suflet sa-mi raspundeti !
Se va rejudeca din nou la Focsani cererea de eliberare sub control judiciar?

Va multumesc !
Da acolo se va judeca (nu rejudeca) o noua cerere de eliberare sub control judiciar
pai si cat poate sa tina procedura asta ? din nou procurorii pot face recurs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare sub control judiciar monica72 monica72 buna ziua.exista vreo forma de a combate formula ''se respinge ca nefondat .''? fratele meu este la a 4 cerere de eliberare sub control judiciar care pe fond ... (vezi toată discuția)
Propunere de arest preventiv gabitzu1ro gabitzu1ro Buna.Un amic de al meu a fost arestat preventiv 29 de zile,incepand cu data de 7 martie pt.infractiunea de trafic de moneda falsa.Setinta a fost definitiva a ... (vezi toată discuția)
Liberarea provizorie sub control judicar vs. pe cautiune airaam airaam de ce ar alege un inculpat sa solicite liberarea provizorie pe cautiune cand poate alege de liberarea provizorie sub control judiciar? multumesc ... (vezi toată discuția)