avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu minim garantat pe tara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu minim garantat pe tara

Se modifica salariul minim brut garantat la 670 lei?
In constructii cat va fi atunci? Pana in prezent a fost de 650 lei.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dinush , utilizator 08:53, 15 Decembrie 2010
HG 1193/2010 stabileste incepand cu 01.01.2011 salariul de baza minim pe tara la 670 lei.Nu am cunostiinta de faptul ca in constructii a fost sau va fi altul.
Daca HG 1193/2010 stabileste incepand cu 01.01.2011 salariul de baza minim pe tara la 670 lei, atunci inseamna ca va trebui sa fie modificata aceasta informatie si in CCM ramura constructii, printr-un act aditional.
Iar dv, daca in prezent aveti un salariu de baza de 650 lei(pt ca asa a fost negociat la CCM constructii), de la 1 ianuarie veti avea 670 lei(daca nu cumva cei care vor renegocia salariul in constructii vor stabil un salariu mai mare de 670 lei)
Prin urmare trebuie sa fiu atenta la contractul colectiv de munca ramura constructii. Dar pana nu apare, atunci ne luam dupa cel de 670? Adica tot modificam pe contractul individual de munca
exact, nu trebuie sa apara niciun salariat salariul de baza mai mic de 670 lei
atentie doar muncitorul neclificat are 670 lei restul calificati se aplica indicele de 1.2 deci 804 lei minimul.....ATENTIE si la STUDII SUPERIOARE

Alte discuții în legătură

Salariu minim pentru studii superioare in domeniul privat Eulaura Eulaura Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire! Care este noul salariu pentru studii superioare in mediul privat? Astazi ne-au fost prezentate noile contracte de ... (vezi toată discuția)
Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare paok paok Va rog sa-mi spuneti care este prin lege(care?)salariul minim pe economie ptr.absolventii de studii superioare,pe care angajatorul este obligat sa-l ... (vezi toată discuția)