avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sot si sotie la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sot si sotie la locul de munca

buna seara! suntem sot si sotie la locul de munca (ambulanta) eu asistent medical sotul ambulantier (sofer ambulanta)...in urma unui conflict de munca(am avut "tupeul sa mi apar sotul") s a ajuns la concluzia ca nu este legal sa lucram pe aceeasi masina drep urmare o sa fimpe masini diferite.avem un bebe de 1 an si 3 luni de care vrem sa ne bucuram impreuna de fiecare data! este legala aceasta atitudine a conducerii?putem sa ne aparam cumva din acest punct de vedere? multumim
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:40, 11 Decembrie 2010
nu este legala, adresati-va conducerii Ambulantei...vestea rea este ca ,nici o lege nu interzice sa lucrati pe aceeasi masina, dar nici nimeni nu poate obliga conducerea sa va distribuie asa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mersul in spatele ambulantei ContSters298268 ContSters298268 Aseara mergeam dupa salvare prin voluntari limita de viteza (50) radaru era amplasat pe partea opusa cu fata pentru cei care vin din spre Bucuresti, eu ma ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea politiei rutiere BoboceaStefan BoboceaStefan In data de 18.10.2013 ma aflam in masina cu soferul meu ocazional(cand consumam bauturi alcoolice) si un prieten de al lui ma intorceam de la o petrecere unde ... (vezi toată discuția)
Pieton lovit de ambulanta pe trecere steledan87 steledan87 buna ziua.Impreuna cu sotia mea am fost loviti pe trecerea de pieton de o ambulanta care nu avea semnale sonore.Mai mult dupa ce am fost loviti au incercat sa ... (vezi toată discuția)