Am trimis somatia+titlu executoriu ,dar s-au gresit sumele. Ce trebuie sa fac acum : sa emit un nou titlu? sa-l modific pe cel nou?(cum prin Decizie?) sa-l anulez? Va rog daca se poate si temeiul legal.
Multumesc anticipat.
Din cate stiu, poti modifica somatia printro decizie...sau incheiere, in cazul executorilor judecatoresti.
Dar tot nu am inteles: cine, ce a gresit? S-a gresit suma trecuta pe somatie..cea trecuta in titlu ?
Titlul cine l-a emis ? Despre ce fel de creanta este vb ?
Dar nu pot sa cred ca, executor fiscal fiind, nu ai pe cine sa intrebi...caci sunteti destui prin... birourile alea!!!:)
nu sunt executor judectoresc ,sunt organ de executare a creantelor fiscalecf. art.136 alin.3, (codului de procedura fiscala) deci problema era urmatoarea contabilitate mi-a dat suma eronata , eu am trimis titlu -somatie (cf. codului de procedura fiscala) dupa care sa stabilit ca era suma gresita, intrebarea era: Ce trebuie sa fac acum : sa emit un nou titlu? sa-l modific pe cel nou?(cum prin Decizie?) sa-l anulez? Va rog daca se poate si temeiul legal.
Decizie de imputare
titirca
Va rog sa ma ajutati cu o speta a unui prieten(sa-i spunem X),angajat intr-o institutie publica: deci,X are ca atributie de serviciu sa inainteze organelor ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont bancar
eka
Buna ziua , as vrea sa va intreb cum se face poprire pe un cont bancar al unei societati comerciale care are multe datorii restante la bugetul local , ... (vezi toată discuția)