avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ma poate ajuta cineva?
Discuție deschisă în Executare silită

ma poate ajuta cineva?

Am trimis somatia+titlu executoriu ,dar s-au gresit sumele. Ce trebuie sa fac acum : sa emit un nou titlu? sa-l modific pe cel nou?(cum prin Decizie?) sa-l anulez? Va rog daca se poate si temeiul legal.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Laura Petrisor , Consilier juridic 14:18, 16 Aprilie 2008
Esti executor ?:)...Judecatoresc,....bancar...fiscal...?
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2008
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
fiscal (og 92/2003)
Din cate stiu, poti modifica somatia printro decizie...sau incheiere, in cazul executorilor judecatoresti.
Dar tot nu am inteles: cine, ce a gresit? S-a gresit suma trecuta pe somatie..cea trecuta in titlu ?

Titlul cine l-a emis ? Despre ce fel de creanta este vb ?

Dar nu pot sa cred ca, executor fiscal fiind, nu ai pe cine sa intrebi...caci sunteti destui prin... birourile alea!!!:)
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2008
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
nu sunt executor judectoresc ,sunt organ de executare a creantelor fiscalecf. art.136 alin.3, (codului de procedura fiscala) deci problema era urmatoarea contabilitate mi-a dat suma eronata , eu am trimis titlu -somatie (cf. codului de procedura fiscala) dupa care sa stabilit ca era suma gresita, intrebarea era: Ce trebuie sa fac acum : sa emit un nou titlu? sa-l modific pe cel nou?(cum prin Decizie?) sa-l anulez? Va rog daca se poate si temeiul legal.
Anulezi titlul initial si emiti altul impreuna cu o alta somatie.;)

Alte discuții în legătură

Creante bugetare sca baloisibaloi sca baloisibaloi In anul 2005 se efectuiaza un control de fond in urma caruia se dispune plata unor creante catre bugetul de stat. In urma acestui act de control se emite ... (vezi toată discuția)
Decizie de imputare titirca titirca Va rog sa ma ajutati cu o speta a unui prieten(sa-i spunem X),angajat intr-o institutie publica: deci,X are ca atributie de serviciu sa inainteze organelor ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont bancar eka eka Buna ziua , as vrea sa va intreb cum se face poprire pe un cont bancar al unei societati comerciale care are multe datorii restante la bugetul local , ... (vezi toată discuția)