avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... autorizatie garage sales
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

autorizatie garage sales

buna ziua,

as dori sa stiu ce fel de autorizatii imi trebuie ca sa pot face un garage sales? daca e nevoie neaparat sa am o firma pentru acest lucru (nu stiu ce cod CAEN e necesar in conditiile in care persoane fizice neautorizate ar vinde lucruri din casa lor)

multumesc

Alte discuții în legătură

Garage sale anaene anaene Buna ziua, as dori sa stiu ce fel de autorizatii imi trebuie ca sa pot face un garage sales? daca e nevoie neaparat sa am o firma pentru acest lucru. Pot ... (vezi toată discuția)
Se poate face un magazin online(comert pe internet-haine) pe un pfa,sau e necesara firma? adrian_bra adrian_bra Buna ziua, As dori sa infintez un magazin online, pe care sa comercializez haine , incaltaminte si deferite accesorii vestimentare.Intrebarea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Cod caen obiecte handmade pentru srl Cosmina7000 Cosmina7000 Buna ziua, Am deja o firma al carui obiect principal de activitate in aceste moment este: 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare ... (vezi toată discuția)