avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere

va rog sa ma ajutati
fratele meu stabit in italia de 10 ani , in urma cu 6 ani venind doar pentru 4 zile au convins pe parinti sa faca acte de va cum cu clauze de intretinere nu au trimis nici odata bani ,tata si mama au deschis proces pentru reziliere contract de van cum .dar inainte cu 2 zile pana la prima infatisare tata a decedat a lasat o inputernicire la notar sa-l reprezint in proces,fratele a mers la proces cu mama care a convinso sa renunte la judecata mai poate mama sa continua procesu ca vrea sa revina sa continua judecata ca nici acum nu o ajuta cu nimic nu pot dovedi cu nimic ca au ingrijit parintii va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:30, 12 Decembrie 2010
mama poate reveni si poate redeschide procesul .In functie de clauzele contractuale incalcate puteti fi si dvs. alaturi de mama ca reclamanta , in calitate de mostenitor legal al tatalui decedat.
poate oricand mama dvs sa revina si sa promoveze o actiune in instanta care sa aibe ca obiect rezilierea contractului de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere.
multumesc avem pe 15 decebrie 2010 proces si mama vrea sa revina sa continua judecata pentru a reziliz contractul de vanzare cumparare cu cllauza de intretinere
are toate sansele sa obtina rezilierea contractului.
nu stim cum sa procedam sa o ducem pe mama , eu am inputernicire de la tata si mama la notar ma juta?

Alte discuții în legătură

Acte vanzare cumparare NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna, as dori sa ma ajuatti si pe mine in rezolvarea unei probleme de familie. In urma cu 10 ani, parintii mei au fost ,,convinsi,, de sora mea care locuia cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune, testament ContSters314385 ContSters314385 Buna seara, vă rog daca se poate sa ma ajute cineva avizat în acte notariale. Am urmatoarea problema: suntem 2 frati, parintii mei au o casa. Eu m-am ... (vezi toată discuția)
Legalitate acte casa ContSters362803 ContSters362803 Buna ziua! Tatal nostru a decedat recent , mama este in viata si cu ea locuieste un frate de al nostru , singurul act pe casa pe care tata il are este ... (vezi toată discuția)