avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salaruil minim pentru 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salaruil minim pentru 2011

Daca lucrez la privat cu functie de inspector resurse umane dar nu am studii de specialitate ce salar voi avea? de formatie sunt jurist.In cazul in care voi trece pe functie de jurist cum se va schimba salariul meu? In prezent am 1200 lei.Rog raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 11:05, 12 Decembrie 2010
Pentru jurist (consilier juridic) salariul minim brut pe luna va fi de la 01.01.2011 in valoare de 1340 lei ... (670 lei x 2)
Pentru Inspector resurse umane (Subgrupa majora 34, Grupa minora 342, Grupa de baza 3423) Nivelul de instruire: 3 (studii medii sau postliceale).
Veti avea salariul pentru studii medii.
Pentru jurist, asa cu v-a calculat mai sus maestrul Vasile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector resurse umane ContSters162544 ContSters162544 ce studii sunt necesare pt a ajunge inspector resurse umane si ce atributii ai mai exact...? (vezi toată discuția)
I.r.u eujad eujad pentru a fi inspector resurse umane este necesar sa ai studii superioare? (vezi toată discuția)
Salarii maricaalina maricaalina care este salariu de debutant al unui grefier cu studii superioare juridice? (vezi toată discuția)