avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor de doctorat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor de doctorat

Mai cunoste cineva situatia sporului de doctorat in cadrul institutiilor publice, se mai acorda sau nu acel spor in procent de 15 % ?
Cel mai recent răspuns: daniel 78 , utilizator 15:03, 21 Decembrie 2010
Deocamdata stiu ca nu se mai acorda...poate modifica guvernul legea 330/2009 in acest sens...:love1:
Sper sa fie asa, sa se modifice situatia actuala, pentru ca astfel nu mai are nici un rost sa faci doctoratul dc. nici amaratul de spor de 15 % nu se mai da.
Atata timp cat au adus salariile pentru studii superioare la nivelul muncitorului (ne) calificat de la privat, ati putea sa va dati seama ca li se rupe de cate facultati/masterate/postuniversitare sau doctorate au salariatii de la stat...
In halul in care merg lucrurile cu actualii poate ca de la anul o sa hotarasca ca "bugetul nu isi mai permite" sa fie salarizati nici pe actualele mizerii de drepturi salariale#-o:hammer:
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
Tanjiani, utilizator
legea 330/2009
Art. 22. - Sporurile, majorarile, precum si indemnizatiile de conducere care, potrivit prezentei legi, sunt incluse in salariul de baza, in solda functiei de baza sau in indemnizatia lunara de incadrare, dupa caz, sunt prevazute in notele din cuprinsul anexelor la prezenta lege.
Art. 23. -
(1) Suma sporurilor acordate cumulat pe total buget pentru fiecare ordonator principal de credite nu poate depasi 30% din suma salariilor de baza, a soldelor functiilor de baza sau a indemnizatiilor lunare de incadrare, dupa caz.
Sporul de doctorat nu este cuprins in anexele la 330/2010.
El se acorda totusi doar pt. cei care au obtinut titlul de doctor anterior anului 2010, sub forma de sume compensatorii pt. a nu le scadea salariul primit in 2010 fata de 31 ianuarie 2009.
Eu sunt de cealalta baricada, am obtinut titlul de doctor in anul 2010, si de la resurse umane mi s-a transmis ca nu intru in calcul pt acordarea sporului in anul 2010 si din cate am vazut nici viitoarea lege a salarizarii nu prevede acordarea sporului. In timp ce la ceilalti se acorda in continuare. DISCRIMINARE!!!

Alte discuții în legătură

Spor doctorat 2012 cindeadiana cindeadiana Vreau sa va intreb ce parere aveti despre acordarea sporului de doctorat pt cei care si-au obtinut titlul de doctor dupa 1 ian 2010. OUG 80/2010 aprobata, ... (vezi toată discuția)
Se aplica sau nu legea 330/2009 de la 1 ianuarie? bora_alexx bora_alexx ce credeti se aplica sau nu legea salarizarii unice de la 1 ianuarie? chiar daca aceasta a fost promulgata si nu are efect retroactiv ne poate afecta in un fel ... (vezi toată discuția)
Spor de antena pentru politia comunitara 1630817274794 1630817274794 Pana in luna decembrie 2009 am avut prins in fluturas sporul de antena de 10% si sporul de confidentialitate de 15 %. Cu noua lege in fluturas nu apar cele 2 ... (vezi toată discuția)