avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 ce institutie elibereaza un document din care sa ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

ce institutie elibereaza un document din care sa reiasa codul CAEN al unui ONG

Buna ziua ,

As avea nevoie de o informatie referitoare la CODUL CAEN.
ONG-ul are un statut iar in statut sunt prevazute activitatile care sunt desfasurate in cadrul acestuia, insa nu este prevazut in niciun document cODULCAEN al ong-ului.
Intrebarea mea ar fi ce institutie, autoritate publica elibereaza o adeverinta sau un document din care sa reiasa acest cod caen.
Intreb acest lucru deoareace banca cu care colaboram ne-a cerut un document in care sa fie specificat acest lucru... iar statutul nu este suficient.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:56, 24 Decembrie 2010
Este clar ca in statut la ONG-uri nu sunt codificate activitatile inserate. Incercati cu o adresa la Directia Judeteana de Statistica din judetul dvs. sau la Institutul National de Statistica pentru a va da corespondentul in codul CAEN a activitatilor ONG-ului.
Cred ca in bilantul contabil care se depune de catre ONG este prevazut si codul CAEN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong / asociație și aș vrea o aprobare rar Florin6969 Florin6969 Buna ziua dețin un ONG / Asociație și aș vrea o aprobare de la rar pentru care ar trebui în actul constitutiv sau in certificatul fiscal să conțină un ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong abbad abbad in statutul ONG-ULUI se trece codul CAEN (vezi toată discuția)
Cod caen ong Patricia.13.10 Patricia.13.10 Buna ziua! Cum se declara un cod caen pentru ONG? in clipa de fata exista unul, insa am vrea sa mergem pe altul, conform statut, avem posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)