avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare nume adoptat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare nume adoptat

Buna ziua.Se poate reveni la numele de familie avut inaintea adobtiei fara ca adoptia sa inceteze.Adoptia sa facut cu efecte restrinse si pina la schimbarea numelui a purtat sisi numele adoptatorului reunit cu cel de familie avut anterior.Vamultumesc
da, se poate, dar trebuie trecut prin procedura legala de schimbare a numelui...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O amica are o problema alinagr alinagr Buna ziua.Am o amica ce are o problema.Va dau mai jos mesajul ei si sper sa gaseasca rezolvare.Multumesc [b][quot]Tocmai ce am facut 4 ani de la nunta si am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa casatorie gabilificiu gabilificiu Buna ziua, M-am casatorit in Italia anul trecut....si am pastrat numele meu pentru ca nu am avut posibilitatea sa trec pe numele sotului meu cu toate ca ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie!!!! andreyutza andreyutza Buna ziua.As dori sa-mi spuneti unde ma pot adresa pentru schimbarea numelui de familie?...Unde trebuie sa merg?...La primarie sau la Oficiul starii ... (vezi toată discuția)