avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Anexa 3 a Legii nr. 19/2000
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Anexa 3 a Legii nr. 19/2000

as dori sa stiu dc odata cu intrarea in vigoare a legii unitare anexa aceasta va mai fi valabila sau dc se regaseste sub alta forma in legea unitara a pensiilor
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 19:21, 13 Decembrie 2010
In noua leg.unitara exista ANEXA Nr.5 ,bine inteles adaptata la noua lege a pensiilor.
O anexa asemanatoare cu anexa 3 a Legii nr. 19/2000 nu mai exista in viitoarea lege a pensiilor. In anexele 5 si 6 ale viitoarei legi sunt cuprinse varstele standard de pensionare, stagiile complete si stagiile minime de cotizare in functie de data nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este varsta de pensionare?...in conformitate cu noua lege arhontele arhontele O profesoara nascuta in noiembrie 1951 potrivit anexei nr.5 a implinit varsta de pensionare in octombrie 2010? Raportat la art.. 128 din Statutul personalului ... (vezi toată discuția)
Interpretarea art. 79, alin. 1, lit. c) din legea nr. 263/2010 referitor la stagiul complet de cotizare ilie.gheorghe ilie.gheorghe Buna ziua, Ma reantorc in forum cu o intrebare f.importanta pentru familia mea. Sotia mea este pensionata pe caz de boala,de mai multi ani,pentru niste ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza varsta de pensionare? Luciana21 Luciana21 Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se calculeaza varsta de pensionare, ma refer la tebelul din lege de unde tregem concluzia ca la ora actuala femeile pot ... (vezi toată discuția)