avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cadrul legal pentru un site de mica publicitate + ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cadrul legal pentru un site de mica publicitate + intermedierea tranzactiilor intre cumparator/vanzator (similar cu serviciul Escrow de la Okazii.ro)

Buna ziua,

Care sunt conditiile legale in care o firma poate intermedia tranzactiile intre cumparator si vanzator (ambii persoane fizice), pe o platforma online unde vanzatorul posteaza un produs si cumparatorul il achizitioneaza prin plata online, prin card?

Serviciul de escrow al Okazii.ro asa functioneaza (ei primesc banii de la cumparator si ii transfera la vanzator, cu exceptia unui comision), dar nu stiu care sunt reglementarile legate de acest tip de transfer de bani.

Daca ma puteti ajuta si cu referinte contabile, mi-ar fi de mare folos.

Multumesc.
Matei

Alte discuții în legătură

Inselaciune okazii.ro garantia escrow AdiLup AdiLup Buna ziua! Am luat si eu o teapa pe Okazii. Pe scurt: am hotarat sa cumpar un laptop, am contactat utilizatorul pe privat in vederea incheierii licitatiei. ... (vezi toată discuția)
Executare sulta geo6004 geo6004 in urma unui acord notarial incheiat intre mine,in calitate de fiica si sotaia tatatului meu,decedat, s-a stabilita ca imi va fi achitata o sulta intr-un cont ... (vezi toată discuția)
Autorizații/avize înființare firmã de escrow - legislație, cod caen ? Mihai_2012 Mihai_2012 Bună ziua, Doresc să înființez o [b]firmă de escrow[/b] (sub forma unui serviciu online, similar [editat]) și nu reușesc să determin ... (vezi toată discuția)