Care sunt conditiile legale in care o firma poate intermedia tranzactiile intre cumparator si vanzator (ambii persoane fizice), pe o platforma online unde vanzatorul posteaza un produs si cumparatorul il achizitioneaza prin plata online, prin card?
Serviciul de escrow al Okazii.ro asa functioneaza (ei primesc banii de la cumparator si ii transfera la vanzator, cu exceptia unui comision), dar nu stiu care sunt reglementarile legate de acest tip de transfer de bani.
Daca ma puteti ajuta si cu referinte contabile, mi-ar fi de mare folos.
Executare sulta
geo6004
in urma unui acord notarial incheiat intre mine,in calitate de fiica si sotaia tatatului meu,decedat, s-a stabilita ca imi va fi achitata o sulta intr-un cont ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.