avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DISTRUGEREA UNUI COPIL DIN ABUZUL UNUI JUDECÃTOR
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DISTRUGEREA UNUI COPIL DIN ABUZUL UNUI JUDECÃTOR

Divorț definitiv, proces de partaj. Copilul, de 17 ani, încredințat mie. Am făcut 4 ordonanțe președințiale pentrj ca eu să locuiesc împreună cu copilul. Toate mi-au fost respinse, pentru că a fost mituit judecătorul, prin avocat. Desigur că asta nu pot dovedi, dar știu că așa a fost.

N-am putut să-mi exercit dreptul și obligația de părinte decât parțial. Partea adversă se lăfăie în apartamentul comun cu 3 camere împreună cu concubinul. Eu și copilul prin chirii separate, din cauza situației materiale. Copilul a scăpat de sub control, iar viitorul lui este aproape sigur unul compromis.

Cine va plăti distrugerea viitorului copilului meu? Eu, care am cerut să locuiesc împreună cu copilul, în apartamentul comun, sau judecătorul care ne-a obligat de 3 ani de zile să stăm separați. În fața cui poate plăti un judecător care distruge viitorul unui copil?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:12, 14 Decembrie 2010
partajul cum s-a finalizat? si cum ati ajuns dincolo de usa (pana la cererile de reintegrare) ?
Cristian Marian a scris:


. Copilul a scăpat de sub control, iar viitorul lui este aproape sigur unul compromis.

Cine va plăti distrugerea viitorului copilului meu? Eu, care am cerut să locuiesc împreună cu copilul, în apartamentul comun, sau judecătorul care ne-a obligat de 3 ani de zile să stăm separați. În fața cui poate plăti un judecător care distruge viitorul unui copil?


Sincer imi pare nespus de rau,ca va aflati intr-o asemenea situatie.Pacat.Eu nu o inteleg pe mama ,cum poate accepta sa-si stie copilul in alta casa decit in cea care s-a nascut,a crescut.Dinsa stie cum a evoluat fiul? De ce nu-l primeste macar pe el in locuinta? Ce fel de mama isi lasa copilul sa stea departe de ea?.

De platit,cel mai scump,va plati fiul dvs. in viitor.
De suferit, veti suferi amindoi.Pacat.
Va admir ca tata,si va doresc numai bine.:luck:
Partajul nu s-a finalizat. Practic, nici nu știu dacă se va finaliza curând pentru că eu trebuie să plătesc 6.000 de roni taxă de timbru. Același judecător care mi-a respins ordonanțele mi-a respins și cererea de scutire de taxă. Dacă nu se acceptă nici eșalonarea dosarul o să fie anulat.

Eu am părăsit domiciliul, apoi copilul a venit după mine întrucât cu mama nu era posibilă supraviețuirea.

Înțeleg că judecătorului nu i se poate întâmpla nimic? De fiecare dată a schimbat motivațiile, de fiecare dată a extras din legi și din probatorii numai ce era în favoarea părții adverse. Legea 272 privind interesele minorului este o poveste să știți cu toții. O poveste.

Eu nu mă pot plânge nimănui pentru abuzurile acelui judecător?
teoretic, la CSM... practic, stiti cum e cu corbul si cu ochii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul soților în timpul apelului cristian damian cristian damian Întrebarea mea este dacă prima instanță a desfăcut căsătoria, iar una dintre părți a făcut apel, ce statut au acuma cei doi (foști) ... (vezi toată discuția)
Poate instanta de divort sa stabileasca partajul chiar ... catinf catinf Buna ziua. Poate instanta de divort sa stabileasca partajul chiar daca sotul reclamant nu l-a cerut, daca admite divortul, in vederea stabilirii domiciliului ... (vezi toată discuția)
Divort fara instiintarea celeilalte parti Marcu2014 Marcu2014 Pe scurt, situatia este in felul urmator: fac parte dintr-o familie cu un tata care ne-a terorizat de cand eram mici (pe mine, sora mea si mama mea) cu ... (vezi toată discuția)