avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie militara anulata?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie militara anulata?

Este adevarat ca dupa noua lege,cadrele militare pensionate nu mai pot desfasura activitati in domeniul privat,nu mai pot fi persoane autorizate?
Cel mai recent răspuns: andral , utilizator 12:24, 15 Decembrie 2010
Viitoarea lege a pensiilor interzice beneficiarilor de pensie anticipata / anticipata partiala sa cumuleze pensia cu veniturile realizate ca PF sau PFA. Alta interdictie nu am gasit.
Sa-nteleg ca militarii care au iesit inainte de aceasta lege,nu sunt afectati?De exemplu cei care au iesit i 2001,2002.......2010..si pana in prezent,pot lucra in privat sau ca persoane fizice si sa ia si pensia? Nu se considera pensie anticipata,da? Cei care ies de acum in colo si nu au varsta de pensionare,se considera ca si la civili pensie anticipata. Am inteles bine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara anticipata peter61 peter61 Beneficiez de pensie de serviciu anticipata - militara si as vrea sa stiu daca ma pot incadra legal in domeniul privat fara a pierde dreptul de pensie. (vezi toată discuția)
Pensionare anticipat parțială RDoru RDoru Bună . Am fost cadru militar, în urmă cu trei ani am fost declarat apt limitat, și pensionat anticipat parțial. Menționez că pe decizia de ... (vezi toată discuția)
Iesirea la pensie in conditiile legii nr. 263/2010 tare tare In conditiile noi legei a pensionarii, intreb cand pot iesi la pensie (limita de varsta, anticipata sau anticipata partial) ? Am 53 ani (nascut in iunie 1958 ... (vezi toată discuția)