in iunie 2010 am avut un accident de masina,am primit rca de la persoana vinovata ,dauna fiind totala,,dosarul este finalizat de catre asigurator,,,dar a intervenit o problema,,pe cartea masini unde sunt proprietar este o greseala de tipar ,,nu apare penultima cifra din seria masinii,,,masina este cumparata de mine in 2005 din spania fiind unic proprietar,(avand si mai multe documnete unde este specificat ca sunt proprietarul,,, ex,,,asigurarea,,taxa auto la primarie,,,toate in original),dauna pe care o primesc este in jur de 300 milione lei,,,,vreau sa intreb daca pot da in judecata firma de asigurari si daca se poate castiga procesul,,,, multumesc
masina a fost inmatriculata in Romania? dar cind au facut asigurarea, nu i-a deranjat lipsa acelei cifre? :)
daca masina a fost inmatriculata in Romania nu cred ca veti avea probleme, actele fiind deja verificate de o autoritate publica. In plus, ar trebui ca seria completa sa figureze in certificatul de inmatriculare.
Acesta este un tertip al firmei de asigurari sa traga cat mai mult de timp pana sa va dea banii.
Eu zic sa va contactati pe cineva ( chiar si avocat daca va permiteti ) care sa va invete cum sa formulati o reclamatie la institutia statului cu atributii in domeniu respectiv Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.
Amenda rca expirat
dorel92
Buna ziua! In urma cu cateva zile am fost tras pe dreapta de politie. Masina pe care o conduceam (masina de firma) avea asigurarea RCA expirata, eu nu aveam ... (vezi toată discuția)