efectuarea unei expertize psihiatrice a unui adolescent de 20 ani,care este luat in evidenta cu probleme pshice,sub tratament,care nu are voie sa consume alcool,si a facuto(timp in care a comis o fapta de furt) a fost facuta de fatada.am dubii si argumente din expertiza ca exista erori formale si erori de fond.expertiza nu a fost semnata de un medic ce a participat la examinare ci de altul....apoi....au facut alta....nu au facut investigatiile ce se impuneau...etc.
astfel...am contestat-o .
cei de la politie au zis ca nu avem cum sa o contestam.
ma poate lamuri cineva....cum sa procedez???
solicitati o noua expertiza la comisia superioara medico-legala. motivati aceasta cerere prin toate obiectiunile/criticile pe care le considerati intemeiate.
a fost semnata de un medic care nu a facut parte din comisie,existand foarte multe erori,nerespectandu se procedurile legale.am contestat-o imediat a 2 zi,au trecut cca 4 saptamani dupa care ne au anuntat ca a fost semnata si de doctorul respectiv,drept urmare nu mai facem motivatia contestarii.
am facut plangere la procuror privind rezolutia politiei de respingere a repetarii expertizei in alt centru insa.....asteptam.
intrebarea e :daca si procurorul refuza ,ca mai pot face?
va multumesc
acel medic(care nu a participat la expertiza,de fapt primul consult psihiatric,dupa care s-a dispus internarea,urmand ca apoi sa aiba loc expertiza,si nu a mai avut loc) a semnat in locul altui medic care a facut parte din comisie si care pe perioada spitalizarii pacientului a plecat in concediu de odihna.deci,cand s-a incheiat expertiza,acel medic nu era in activitate.