avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termen comunicare sentinta pe fond
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termen comunicare sentinta pe fond

Buna ziua,
Am cistigat pe fond un proces impotriva unei banci. Sentinta s-a dat pe data de 1.11.2010.
As dori sa stiu care este termenul in care se face comunicarea.
Cel mai recent răspuns: Mariana Dumitrescu , Avocat 15:59, 14 Decembrie 2010
Din punct de vedere legal,nu exista un termen stabilit.Formulati o cerere catre presedintele judecatoriei in acest sens.

andymaurul
nu exista in codul de procedura un termen pentru comunicarea sentintei. puteti face cerere de urgentare a redactarii si apoi cerere de comunicare de la arhiva. Oricum insa va trebui sa asteptati termenul de recurs care se va calcula pentru banca de la data comunicarii pentru aceasta. succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil de partaj bunuri comune - pronuntare fond Taisa Denisa Taisa Denisa Din anul 2006 am intentat la judecatoria Deva un proces civil de partaj bunuri comune dupa divort. In 17 decembrie 2010 a avut loc pronuntarea. Ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Incheiere de sedinta marusca marusca Intr-un proces in care am cistigat la fond dar astept sentinta si motivarea instantei de peste 5 luni pot cere o copie dupa incheierea de sedinta? Doamna de ... (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta Cosmin Antohe Cosmin Antohe Am avut ultimul termen la un proces privind Taxa auto pe data de 23.11.2009. In acelasi timp s-a stabilit si faptul ca am castigat (apare si pe ... (vezi toată discuția)