avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adev. priviind stagiul de cotizare la somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adev. priviind stagiul de cotizare la somaj

Incepand cu data de 15.12.2010 se desface contractul de munca a unui salariat cu art 65 , firma va trebui sa-i elibereze adev pt somaj dar declaratiile lunii decembrie se depun in ianuarie 2010 iar pe formular se cere nr declaratiei depuse(banuiesc ca si pt dec 2010 daca a lucrat pana in 15) si deasemeni plata .Ce se face in acest caz , se poate duce declaratia lunii dec 2010 tot in decembrie?Mentionez ca salariatul vrea cat mai curand sa-si depuna actele pt somaj.As mai dorii sa va intrb la ITM se duce stat de plata partial pt acel salariat sau pt toti salariatii pana in 15, fara a depune declaratia si a platii comisionul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 15 Decembrie 2010
Nu este obligatorie depunerea statului de plata la ITM .. insa, in practica, sunt inspectori care solicitat acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii firma cu inactivitate SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am un SRL infiintat in decembrie 2011 dar care nu a avut deloc activitate. Pt. exercitiul financiar al anului precedent depun o declaratie pe ... (vezi toată discuția)
Se depun declaratii daca toti angajatii sunt in concediu fara plata sabin130ro sabin130ro Am si eu o intrebare care ma roade, daca la o firma toti angajatii au fost in luna decembrie in concediu fara plata, trebuiesc depuse declaratii (la: itm, ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)