Buna ziua, am contractat un credit. Nu mai am acelasi loc de munca, dar banca nu vrea ...sau nu poate ....sa-mi aprobe o reesalonare prin care sa-mi deschida usa spre a-mi achita ratele, in conditiile financiare prezente. Ce se va intampla daca nu voi achita ratele incepand de acum? Daca achit cat pot din rata...banca mai poate trece la executare silita? Mentionez ca am un credit de nevoi personale fara ipoteca, locuiesc cu parintii si nu am bunuri de niciun fel pe numele meu.
Multumesc
Banca poate trece la executare silita,pentru recuperarea datoriei, numai asupra bunurilor care apartin debitorului,daca acestea exista.Daca nu sunt bunuri care sa acopere datoria atunci banca nu are ce sa faca ,dar datoria nu se stinge si va creste tot timpul prin dobanzi si penalitati.In viitor cand debitorul va detine bunuri in proprietate banca va incerca sa-si recupereze datoria.
Daca muncesti te vei trezi cu o poprire pe salariu.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Calcul rentabil
maria ion
Buna ziua,
am mai multe rate la banci. Totalul acestora a ajuns sa fie egal cu salariul pe o luna. Din pacate, de cca trei luni nu mai lucrez. Am tot incercat ... (vezi toată discuția)
Executare silita
vishu
Buna ziua,
Pentru un credit de nevoie personale contractat in 2021 de aproximativ 103000 lei, din care au mai ramas aproximativ in jur de 85000 de lei (ratele ... (vezi toată discuția)