avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Primii in Europa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Primii in Europa

Cateva aspecte , care nu pot fi infirmate :
Din 1990 niciodata nu s-a produs scaderea tuturor veniturilor nete castigate .
Aproape jumatate din populatie nu poate face fata cheltuielilor impuse de guvernanti .
Sanatatea publica are cel mai mic buget din ultimii 10 ani. Ne aflam pe ultimul loc intre tarile UE si in aceasta privinta .
In tara "mamicilor si bebelusilor " mor 6 bebelusi in fiecare zi , in aceasta privinta suntem primii in Europa .
Romania inregistreaza cel mai mare procent al angajatilor situati sub pragul saraciei .
Si am mai putea continua cu pensionarii, cu educatia ,si asa mai departe .
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 06:07, 16 Decembrie 2010
Ce statistica dragalasa! Multumim frumos de informatii! Fire pozitiva cum sunt, ma gandesc, totusi, ca sunt si statistici care ne fac cinste. Sau nu?!
Si eu sunt o fire optimista . Poate se gaseste cineva , care sa furnizeze niste statistici , informatii ,care ne pot da speranta in mai bine .Dar deocamdata ...X-(
Eu nu sunt de acord cu guvernul actual, dar nici voie am sa votez, doar la alegere locale fiind strain. Dar sunt indragostit de Romania si nu renunt la patria mea Spania in inima mea si radacine mele. Romania este mult mai mult decat statistice. E un popor cu capacitatea intelectuala ridicate in toate domeniile de aplicatie. E predispus sa invat mult mai bine decat restul europei. Are o traditia de religia, familia, comportament, spiritul de sacrificiul si onor, iubirea autentica, firesc, sunt verzi, sunt ordonati, au simtul de sa fie "ortodoxi" in tot ceea ce fac. E timpul de criza mondiala, timpul de reflexiunea, de meditatia, de incurajarea tineri, de iubirea in familia, de munca, de aceptarea, de rabdarea, de pocainta interioara, nu doar din cauza imprejumirii, ci de bucuria interioara, prin cresterea in capacitatea de acepta suferinta, si astea ne va da o noua dimensiunea a timpurilor noii. Stiu ca toti vrem o situatia mai buna materiala. Dar ce au castigat cei din jur cu 60 de ani de pacea si libertatea? Facem statistice?. Nu au medici, si trebuie sa obtin din Romania, nu au copii, si sunt plin de musulmani si arab cu 20% de populatia straina neadaptata, politicieni sunt corupti, (cu manusi albi din cauza permisivitatea), nu ai vazut si pe cei de la Formula 1 cu prostituti si emblem nazist?, Casatoriile de femei intre ele, barbati intre ele, lipsa de respect la scoli, firmele, intreprinzatori de succes, si cu picioare de noroi, asta este Europa in acest moment, si de mult. Asta vrem? David in fata Goliat. Dar ca noi, David, avem ajutor a lui Dzeu. Si sa vedem cine castiga causa nobila del bun simt si de la cultura crestineasca, temeiul unirea europei, acum zic eu 13 secoli. Si eu sunt catolic si nu renunt, si cel mai mare pacatos.
Asta produce unirea Europei .

Esto trae rango unir a Europa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatii - elev in spania bita93 bita93 Copii care invata in spania au dreptul la alocatie? (vezi toată discuția)
Sa nu radeti: biblia este cea mai interesanta carte ContSters87904 ContSters87904 Veti observa mai ales in noul testament ca nu este asa greu de inteles, ca ne sunt date niste sfaturi foarte utile pentru viata sau in vechiul testament ... (vezi toată discuția)
Mircea eliade - mai actual ca oricand Dana Oancea Dana Oancea SCRISE ÎN 1937, VALABILE ªI ÎN 2010 Pilotii orbi – M.Eliade – 1937 (fragment) Imoralitatea clasei conducãtoare românesti, care detine ... (vezi toată discuția)