avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu asimilat pentru pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu asimilat pentru pensie?

Buna dimineata.M-ar interesa daca la vechimea in munca se iau in calcul si anii de facultate.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters161342 , utilizator 09:46, 16 Decembrie 2010
Ca vechime in munca ,pentru acordarea sporurilor prevazute de CCMNat. Art.41 d), nu se iau in considerare.
Anii de facultate se asimileaza stagiului de cotizare (este o perioada necontributiva) si se valorifica pentru iesirea la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anii de studiu la o universitate particulara se iau in considerare la pensie? ContSters135976 ContSters135976 Buna ziua.Am citit pe aici ca anii de facultate se iau in cosiderare la pensie, dar daca am facut facultatea la o univ particulara? Sa o iau de la inceput ... (vezi toată discuția)
Informare pensie anticipata adrianamario adrianamario Sunt nascuta pe data de 19.06.1958 sex feminin.Sunt inginer cu o vechime in munca de 28 ani si 5 ani de facultate. Cand pot iesi la pensie anticitat. (vezi toată discuția)
Referitor pensionare beneficiar grupa de munca i danadom38 danadom38 As vrea sa stiu,va rog, daca la reducerea varstei de pensionare de 65 ani barbati,in cazul benefiarului de gr.I (spre ex.13 ani gr.I,respectiv reducere cu ... (vezi toată discuția)