avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare asistent medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare asistent medical

stiu ca nu aici ar trebui postat acest subiect dar.....
puteti sa mi spuneti de unde pot obtine o bibliografie sau subiecte date la examenul de angajare ca asistent medical la spitalul de psihiatrie iasi???
mentionez ca cei de la resurse umane de la spitaul socola nu au dorit sa mi furnizeze astfel de informatii, si nu inteleg de ce...odata ce au scos posturi la concurs si in anunt precizeaza "bibliografia se ia de la resurse umane"......dar...in fine, la noi in tara totu i posibil:(
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 17 Martie 2008
Cum ti-au motivat cei de la resurse umane refuzul de a-ti furniza bibliografia?
De obicei aceasta se afiseaza.
daca au un site ............le poti scoate de acolo ...dupa atitudinea lor se pare ca postul este ocupat deja #-o , daca ti-au refuzat cererea de a-ti da bibliografia......
incearca sa vb la conducerea spitalului ....
n am gasit nimic pe site ........:(
ai cerut prin cerere sa-ti comunice bibliografia ? Poate se comunica numai celor care isi depun dosarul ptr angajare.
Se poate sa furnizeze aceste informatii doar celor care se inscriu la concurs sau poti incearca sa te uiti la avizierul unitatii ...multe dintre institutiile publice afiseaza datele concursului, posturile scoase la concurs si bibliografia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

organizare concurs otilia13 otilia13 Buna seara. La societate cu capital de stat s-a impus infiintarea unui anumit post de conducere, functie aprobata printr-o hotarare AGA. Ce implica mai exact ... (vezi toată discuția)
Posibila deblocare posturi in sanatate (?) ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua, Am vazut intr-un interviu al primului-ministru, ca saptamana viitoare intentioneaza sa promoveze in cadrul sedintei de guvern, un act prin care sa ... (vezi toată discuția)
Procedura ocupare post maya29 maya29 Buna ziua,pentru a transforma forma de angajare de la perioada determinata la nederminata,este nevoie de publicarea postului respectiv la ziar si de ... (vezi toată discuția)