avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme cu angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme cu angajatorul

Lucrez de 8 luni la o firma ca gestionar de magazin, acum 8 luni am facut un inventar eu cu gestionarul care urma sa plece,, niste foi scoase la calculator fara comisie de inventariere nimic'' dupa circa 2 luni mi-au facut si contract de munca si apoi mi-au reglat si stocul in calculator, acest reglaj a fost facut de catre alt gestionar care are acces total la gestiunea mea, poate sa imi intre in gestiune sa imi modifice stoc pret etc. Salariul il primesc in mana fara sa semnez ceva ca am primit acesti bani. Eu nu vreau sa raspund la eventuale lipsuri in gestiune facute de altii fara sa stiu! Mentionez ca lucrez si 260 de ore pe saptamana fara nimic in plus la salar sau zile libere. Va rog sa imi spuneti cum pot sa plec din aceasta firma fara sa am probleme cu agajatorul! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 17:09, 16 Decembrie 2010
prin Demisie...
si daca ma trezesc ca vrea sa imi impute lipsuri in gestiune? e corect
nu e corect, incercati sa discutati cu angajatorul, motivati aspectele cu care nu sunteti deacord si in caz ca nu gasiti o rezolvare, faceti o sesizare catre ITM sau apelati la un mediator.
Daca refuz sa ma prezint la inventar ce se intampla?
Daca nu participati la inventar vi se imputa lipsa din inventar.
In mod normal trebuie sa participati si sa scrieti pe foile de inventar faptul ca la gestiune au acces mai multe persoane sa le enumerati clar cu nume si prenume si modul in care au acces la aceasta gestiune. Nu semnati fara sa adnotati pe foaia de inventar acest fapt chiar daca nu exista o lipsa in inventar.

Alte discuții în legătură

Inventar cu probleme Beauty Beauty Buna ziua As dori va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum se face un inventar corect M-am angajat la o firma in functia reprezentat vanzari si timp de 1 ... (vezi toată discuția)
Imputare lipsuri gestiune user_001 user_001 Povestea mea incepe in felul urmator. Am lucrat la o firma de unde am fost disponibilizat in vara anului trecut in baza restructurarilor interne (punctul ... (vezi toată discuția)
Gestiune/garantie directori magazine Mihaltan Andrei Mihaltan Andrei Buna ziua, As avea o intrebare legata de gestiunea si garantia pt un director de magazin. Ce se poate intampla in cazul in care unui director de magazion i ... (vezi toată discuția)