avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 390 incompleta
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 390 incompleta

Am "achizitii de servicii intracomunitare " ptr.care eu sunt obligata la plata TVA (inregistrez taxarea inversa 4426= 4427) si care se regaseste la pinctul 7.1 in decontul de TVA.
Problema este ca ,desi am prins-o in decont,am uitat sa o raportez in decl.390 si asta de doua ori:in luna mai si august nu am raportat in 390, dar am prins-o in ambele deconturi la randul 7.1.
Cum se face ca,desi decl.390 si decont 300 trebuie sa aiba corelatie intre ele ,nu mi s-a sesizat eroarea cand am depus decontul de TVA.
Ce pot sa mai fac acum ? cum pot corecta aceasta eroare ?

Multumesc pentru sugestii.
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 13:57, 16 Decembrie 2010
trebuie sa primiti sesizare de la finante pentru completare eronata si din cate retin se da si penalitati pentru sumele nedeclarate va recomand sa cititi sau sa solicitati consultanta fiscala gratuita TVA finante, orice demers doriti sa desfasurati cei de la finante va indruma corespunzator in vederea aplicari TVA ului.SANATATE!

eu asa procedez pentru ca pot interveni schimbari de care eu sa nu am cunostiinta, e cea mai buna metoda de consultanta.
Nu as putea sa redepun decl.390 corecte ptr.cele doua luni cu pricina, inainte de a se sesiza finantele si de a-mi aplica penalitati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura servicii intracomunitare helenita helenita Buna ziua, La o factura de servicii intracomunitare, taxare inversa, platitorul este inregistrat in scopuri de tva in Irlanda, am decl 390 cu suma din ... (vezi toată discuția)
Decl. 394 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, In decl. 394 trebuie trecuta achizitie intracomunitara de servicii publicitate Google Adwords pe care o declar in decl. 390Vies? Sau se trece ... (vezi toată discuția)
Decont tva JENIFER JENIFER S-a achizitionat in august un autoturism din germania pentru care se aplica taxarea inversa (coduri valide de tva pt cumparator si vanzator).Masina nu va fi ... (vezi toată discuția)