Am "achizitii de servicii intracomunitare " ptr.care eu sunt obligata la plata TVA (inregistrez taxarea inversa 4426= 4427) si care se regaseste la pinctul 7.1 in decontul de TVA.
Problema este ca ,desi am prins-o in decont,am uitat sa o raportez in decl.390 si asta de doua ori:in luna mai si august nu am raportat in 390, dar am prins-o in ambele deconturi la randul 7.1.
Cum se face ca,desi decl.390 si decont 300 trebuie sa aiba corelatie intre ele ,nu mi s-a sesizat eroarea cand am depus decontul de TVA.
Ce pot sa mai fac acum ? cum pot corecta aceasta eroare ?
trebuie sa primiti sesizare de la finante pentru completare eronata si din cate retin se da si penalitati pentru sumele nedeclarate va recomand sa cititi sau sa solicitati consultanta fiscala gratuita TVA finante, orice demers doriti sa desfasurati cei de la finante va indruma corespunzator in vederea aplicari TVA ului.SANATATE!
eu asa procedez pentru ca pot interveni schimbari de care eu sa nu am cunostiinta, e cea mai buna metoda de consultanta.
Decl. 394
Cristina Vasile
Buna ziua,
In decl. 394 trebuie trecuta achizitie intracomunitara de servicii publicitate Google Adwords pe care o declar in decl. 390Vies? Sau se trece ... (vezi toată discuția)
Decont tva
JENIFER
S-a achizitionat in august un autoturism din germania pentru care se aplica taxarea inversa (coduri valide de tva pt cumparator si vanzator).Masina nu va fi ... (vezi toată discuția)