avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... programul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

programul de munca

sint angajat intro intro primarie.am urmatoarele nelamuriri in ceea ce priveste organizarea serviciilor de sefi,sefi carora le place sa le cazi la picioare cind ceri cite o explicatie.
-eu muncesc in 2 schimburi 1 si 2, se munceste 8 ore /zi ,nu se face schimb 3 ,iar pentru a merge la munca faca 2 ore una dus una intors spre casa.nelamurirea mea este urmatoarea:
--- e legat programul de munca 15-23?daca NU ,DE CE?
---termin schimb 2 la ora 22 iar urmatoarea zi intru in serviciu la ora 06.E legal? ce act normativ se incalca?
---se munceste consecutiv ,o zi 06-14 a doua zi 14-22 iarasi 06-14 si se repeta inclusiv simbata si dumineca iar repaus se acorda o singura zi la buna dispozitie a sefilor pretextind ca liberele cerute conform planificarii nu se pot respecta din X motive.
---E LEGAL ca sefii sa-ti impuie perioada concediului de odihna?ce act normativ se incalca?
O sa mai fie si altele insa astept lamuriri cit mai bine puse la punc pentru a incerca cu ajutorul d-voastra o luminare a mintii sefului. cu multumiri ,Antin

Alte discuții în legătură

Functionar public-politist local antin antin salut.un functionar public,politist local,datorita sferei de activitate munceste in sarbatorile legale precum si simbata si dumineca cind este ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare Kryptonick Kryptonick Buna As avea o intrebare privitor l orele suplimentare Lucrez la o firma unde se lucreaza in 3 schimburi. Pentru ca un coleg este in concediu lucram 12 ore ... (vezi toată discuția)
Munca in ture departament paza dragonu89 dragonu89 Buna ziua,as dori sa stiu,daca potrivit codului muncii ,si aici ma refer in domeniul de paza,la o tura de 8 ore intre 22:00/06:00 nu ar fi normal sa am 24 de ... (vezi toată discuția)