avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dosar de sponsorizare sportiv junior
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dosar de sponsorizare sportiv junior

Buna ziua!

Baiatul meu a fost acceptat la un club din Germania. Va trebui sa platim cazare, masa, scoala limba , cotizatie. Din fericire avem posibiliatea obtinerii acestor bani de la firma aunde lucrez cu conditia sa fac dosarul. Va rog frumos sa ma ajutati cu ce anume trebuie sa contina acest dosar si cu un model de contract.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Codul familiei si obligatiile membrilor familiei Ganryu Ganryu as vrea sa intreb ceva.Am un prieten este clasa a12a,are impliniti 19 ani deja.El doreste sa candideze la o scoala militara.Si-a facut dosarul tot ce are ... (vezi toată discuția)
Ajutor social in germania TudorTG TudorTG Buna seara, am nevoie de un mic sfat si putin ajutor in legatura cu ajutorul social in Germania. Povestea este in felul urmator, sunt aici cu sotia de 1 an, ... (vezi toată discuția)
Divort admis, stabilire domiciliu minor impotriva vointei lui Mariana_N Mariana_N Locuiesc de 10 luni in Germania, copii mei (baiat 15 ani si fata 18 ani) au ramas in Romania. In urma cu 4 luni, fostul a parasit copiii, nelasand o procura ... (vezi toată discuția)